середу, 23 липня 2014 р.

На Сході загинув молодий солдат Віктор Сивак

Дві кулі позбавили молодого 22 річного солдата життя. Він служив за конрактом. Солдатську кашу їв лише півроку. Але без пафосу переконував батьків — у армії мают служити найкращі бійці.
"Жити, а не існувати" такий дивіз на стіні батьківської квартири, написав російською  Віктор Сивак із Сокаля. Він бачив себе в армійській службі. Тож їхати на Схід не боявся.
Віктор прожив все своє життя у Сокалі. Ходив у цей садочок, навчався в гімназії. отримував нагороди за навчання. Але вступив у політехнічний Одеський університет. Мав стати економістом, а душа лежала до військового ремесла. Мріяв про службу в миротворчому контингенті.
У січні Віктор таки спробував. Пішов у місцевий військомат і записався у збройні лави. Тішився, що взяли у розвідку. Сусіди переконані він був вправним бійцем.
А в Сокалі покласти життя за Вітчизну є чимало охочих. Тільки за останні два тижні більше півсотні добровольців відправили на схід.
Наталя до війська йде не добровільно. Прийшла по повістці. Дівчина військовозобов’язана. Спершу служила у військовому хорі. Ким служитиме тепер поки що не знає.
Із Сокальщини на Сході україхни медсестрами і санітарками вже служать двоє жінок. Туди вони поїхали добровільно.

Джерело:http://zaxid.net/news/showNews.do?na_shodi_zaginuv_molodiy_soldat_viktor_sivak&objectId=82525

Немає коментарів:

Дописати коментар