вівторок, 23 вересня 2014 р.

Допомога для 80-ї

У четвер 11.09.2014 ГФ «10 сотня Самооборони Майдану» та ГО « Всеукраїнський Волонтерський Рух» черговий раз передали допомогу для 80 аеромобільної бригади. Жителі Сокальщини на чолі з Віктором Геликом, збирали продукти харчування по цілому Сокальському району. Також до збору передачі долучились усі небайдужі жителі Сокаля: водій жовтого буса Сергій погодився завести  передачу до Червонограда безкоштовно, за що йому велике спасибі, наркологічне відділення Сокальської ЦРЛ зібрало 2565 грн., які ми передали на пальне для фури, що повезла відправлення в АТО для 80-ї бригади.
Сокальська ЦРЛ передала 1500 грн. для закупівлі медикаментів, магазин «Подарунок» передав 10 стартових пакетів «МТС» та 10 поповнень номіналом 40грн., Закорчемні Юрій та Надія придбали два намети на суму 1500 грн., "Союз українок" - 1 мішок теплого одягу: светрів та шкарпет, господині з с. Зубків самостійно випекли бійцям 10 ящиків сухого печива, Кравцова Н. О. принесла 1 спальний мішок та светри, Володимир та Оля Сироїд - 10 пар взуття, Климців Ірина - 50 індивідульних пакетів для бійців ( в пакеті: труси, шкарпетки, засоби гігієни, цукерки), Сич Владислав - 3 пари взуття, светри, клейонка, цибуля, часник, лимони), Бучма Віталій та Йонка Наталія - 10 каріматів, 1 величезна пательня. А також поїхали в зону АТО: 24 комплекти термобілизни, 1 ящик туалетного паперу, шкарпетки, труси, вологі серветки, станки для гоління, сигарети і ще безліч речей, які зараз так необхідні нашим захисникам.
Вся ця велетенська передача знайшла своїх адресатів, завдяки старанням Віктора Гелика та його команди, за що йому велике спасибі!








Немає коментарів:

Дописати коментар