суботу, 6 вересня 2014 р.

Гуртом- веселіше!

Сьогодні разом з волонтерами та представниками 10 сотні самооборони передавали бронежелети та інше потрібне спорядження дружинам військових, які незабаром вирушають в зону АТО... Одна сім'я - втікачі з окупованого Криму - зовсім молоді, з двійком чудових маляток... їм тільки насолоджуватися одне одним, а вони вже стільки пережили...

Пише на своїй сторійці у фейсбуці Галина Матвіїв, керівник Сокальського осередку "ПЛАСТ".






Вже традиційними стали наші заходи, які об'єднують багато людей різного віку для спільної мети. Дві неділі поспіль разом з представниками 10 сотні самооборони та волонтерами Всеукраїнського волонтерського руху працювали юні пластуни. За цей час дітям вдалося самостійно зібрати чималу суму грошей, які вони свідомо віддавали на благодійність. Природнім є і наше бажання довести молодому поколінню важливість їхньої місії, заохотити їх до такої роботи. А що стимулює краще, ніж вдячність тих людей, яким вони допомагають?
На спільному засіданні активісти ГФ "10 сотня самооборони майдану" та ГО "Всеукраїнський волонтерський рух" вирішили влаштувати зустріч представників Національної скаутської організації та родин бійців, для яких ми закупили амуніцію. Зустріч була досить теплою та невимушеною. 

Дякуємо за патріотичній дух юним скаутам та їх виховникам. Чекаємо, що і інші молодіжні організації охоче долучаться до проведення спільних заходів.

 Три бронежилети класу 4+ та інше спорядження для бійців (Віталій Р. - с. Комарів, Микола С. -  с. Княже, Іван К. - Волиця, рація та розгрузка для Олександра О. м. Сокаль)




Немає коментарів:

Дописати коментар